CellFX Trading

Forex trading, Indexek, Commodities, taktikák, önfejlesztés - avagy tanuljunk tőzsdézni a válság hónapjaiban!

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Rovatok

FX Trading, tőzsde

2009.06.18. 09:58 stormFX

I'm back

Címkék: gondolatébresztő számmisztika illuminati gbpusd

Kedves Tréderek!

 

     Long time no see! Sajnos egyéb elfoglaltságaim miatt nem volt időm napi blogot vezetni, viszont most itt a nyár, feladataim is elapadtak, így újult erővel tudom magam belevetni a tőzsdézésbe. Óriási elemzési maratonba kezdünk bele, megnézzük a főbb devizákat, kedvenc indexünket és egyéb termékeket, bevezetünk némi okkult és számmisztikai alapvetést, melynek fényében a tőzsde egész új megvilágítást fog kapni!

 

A tőzsde és az Illuminátusok

 

     Biztos mindenki hallott már az Illuminátusokról, ha máshonnan nem, hát Dan Brown könyvekből, esetleg a gagyi Nemzet Aranya I-II. filmekből. Ugye ez egy szabadkőműves titkos társaság, amelyet Adam Weishaupt alapított 1776-ban. Azonban az illuminátusok csak egy szervezet, csak egy építőköve a globális kirakósjátéknak. Rengeteg alapos kutatás áll rendelkezésre a témában, a legjobb összefoglalást talán David Icke nyújtja, a Children Of The Matrix c. könyvében. A világ leggazdagabb, és legbefolyásosabb emberei mind tagjai a Testvériségnek, akár több alegységének is, amely hierarchiája piramisszerűen épül fel, és sok kicsi, apróbb piramist foglal magában. Ez egy erősen centralizált, okkultista, sátánista, szimbolista szervezet, amely – gazdasági hatalmának és befolyásának köszönhetően – irányítja a világot. Aki akar, nézzen utána, tényleg érdemes, minket viszont jelenleg csak a számmisztikájuk érdekel.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A számok

 

     Hogy megértsük a szervezet működését, el kell sajátítanunk egy másfajta gondolkodásmódot, mint amit a hétköznapi életben megszoktunk. A Testvériség számára nagyon fontosak a szimbólumok, a szertartások és rituálék, amelyek rendet teremtenek a káoszban és biztosítják hatalmukat.

     Okkultista felfogás szerint, minden szimbólum saját erővel rendelkezik, és ez az erő annál nagyobb, minél több helyen ott van a szimbólum, de igazi jelentéséről csak a beavatottak tudnak. Ez még meg van fejelve egy kis sátánista perverzióval: minden jel pont az ellenkezőjét jelenti, mint amire gondolnál.

 

     A számok nagyon erős szimbolikus jelentéssel bírnak. A szabadkőművesség legfontosabb számai a 3, 7, 9, 11, 13, 33, 39, és ezek többszörösei.

A két leggyakrabban elforduló szám a 13 és a 33. Az Egyesült Államok tizenhárom alapító tagállammal indult, az szabadkőművesség publikusan ismert legmagasabb fokozata a harmincharmadik; a Bilderberg Testületnek 39 tagja van.

     A 9 és a 11 szintén gyakran fordul elő. 911 a segélyhívószám az Egyesült Államokban, de véletlenül a 2001-es terrorista támadás is 9-11-re lett időzítve. Természetesen ez is „insider” poén a beavatott testvéreknek.

     Az „1”-et is ide venném, mert az egy jelenti az egységet, melyet ha hárommal szorzunk, megkapjuk a háromszöget (Piramis egyik oldala), amit ismét hárommal szorozva megkapjuk a 9-est. Két 1-es ből kijön a 11, 1+3-ból a 13, 3+9=39, ilyen egyszerű a kőműves számmisztika. A hetes ritkábban, de szintén előfordul.

     Fontos szám még a 999, illetve annak fordítottja, a 666, amely ugye a Sátán „bélyege”, és a Biblia is kitér rá.

 

Ennek tükrében akkor most megnézünk pár elemzést.

 

GBP/USD

 

(Tudni kell, hogy a deviza kereskedést a TOS platform miatt Futures formában végzem, tehát a számok eltérhetnek. De csak pár tizeddel.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Először is, nézzünk egy napi chartot, mert azon jól látható, merre is tartunk jelenleg. 2008. áprilisában a GBP/USD 1.9966-os (nahát!) csúcsán volt, onnan szakadtunk be egészen 1.3492-ig (1.35-ig durván). Ha megnézzük, kihúzott Fibo-val egész jó támasz-ellenállás szinteket kapunk. De hogyan tudhattuk volna ezt előre? Gondoljunk a számokra. Az 1.9966 erősen közel áll az 1.9999-hez, vehetjük ezt csúcsnak, hiszen már 2.0000 felett is volt az angol font / usa dollár átváltási aránya. Másik, igen kedvelt szám a 33. Mi lenne, ha a Fibó vonalat 1.3333-hoz húznánk?

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Így meglepően pontos támasz-ellenállás szinteket kapunk, nem is beszélve arról, hogy az 50%-os fibonacci kiadja az 1.666-ot. Honnan pattantunk vissza nem is olyan régen? 1.6665-ről. Érdekes, nem? Az is érdekes, milyen erősen odavonzotta a 38.2%-os fibó az árfolyamot az 1.59-es szintre. Mint egy mágnes. 33+13+13 mennyi is? 59 egész pontosan. Hol időztünk a legtöbbet? 1.46 környékén, majdnem fél évet. 33+13 mennyi? 46.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Hogy tudunk ebből profitálni? A következő fibonacci szintünk 1.7453-nál van. 59+13=72. Ha sikerülne tehát áttörni a „sátáni” 1.666-os ellenállást, a célárfolyamot 1.72 és 1.74 közé tenném.

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez egy közelebbi napi chart, Fibo alja 1.3333-hoz, teteje 1.6666-hoz húzva. Ez is elég jól kiadja a különböző kulcsszinteket.

     Véleményem szerint emelkedni akarunk, amihez hozzájárul a dollár általános, nemzetközi gyengesége is, meg hát, csak rá kell nézni a chartra.

 Hamarosan további elemzések következnek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cellfx.blog.hu/api/trackback/id/tr771192693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása