CellFX Trading

Forex trading, Indexek, Commodities, taktikák, önfejlesztés - avagy tanuljunk tőzsdézni a válság hónapjaiban!

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Rovatok

FX Trading, tőzsde

2008.12.15. 22:38 stormFX

Bikafuttatás

 

 

Üdvözlök minden kedves tradert!

Igen csak szép nap volt a mai a spekulánsok szemszögéből. Eme kétes "dicsőség" Bernard Madoffot illeti, aki, mint kiderült, becslések szerint laza 50 milliárd dolláros kárt okozott befektetőinek Ponzi-sémás piramisjátékszerű befeketetéskezelésével. Ahogy egyre több és több cég ismerte be érintettségét az ügyben, a dollár brutálisan gyengülni kezdett dél körül. A gyengülés jelenleg is csak megtorpant, és nem tudni, várható-e további esés. Minden esetre nem a legjobbkor jött ez a felfedezés a hedge fundoknak, amelyek már így is rekord veszteségeket kénytelenek elkönyvelni az idén.

Nézzük, hogy tudott ma a stratégiánk érvényesülni!

 

 

Taktikánk itt is remekül működött, ha kivártuk a megfelelő jelet, sima 200 pipet fogtunk vele. Kell-e több egy napra?

Be kell vallanom, baromfasz voltam. Több charton is megjövendöltem a növekedést, négy órás charton dupla bottom(!!!) alakult, beáraztam az 1.52-t célárnak stb. Ennek ellenére baszottul kiszálltam már az elején. (Így is sikerült 10%-ot csinálnom, de ez másik számla.) Edzés, edzésen kiderült hogy kurvára emelkedik minden. Hazajövetel, namostaztánkurvára beshortolom milyenjólesz feeling. Odáig szopatott ki a buzi oldalazás, hogy egyszer kistoppolódtam, egyszer pedig már jelentős pluszból tört fel újra az árfolyam így sikerült 10% mínuszt csinálnom. :D Miért is? A dolog marha egyszerű. Szabályokat betartottad? Nem. Megpróbáltad a tetejét alját megpickelni? Igen. Érzelemből trédeltél igen veszteséget vissza akartad hozni igen. Akkor mi a faszt csodálkozol :D Mint a mellékelt ábra is mutatja minden nap jön egy nagy lehetőség, minden nap tudunk egy nagyot szakítani. Várjuk ki a lehetőséget, cselekedjünk, de ha elment már az a köcsög vonat ne próbáljunk meg felugrani rá :D Inkább várjuk meg a következőt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cellfx.blog.hu/api/trackback/id/tr95825155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása